JAZZ

Yuhan Su – vibràfon, Rob Clearfield – piano, Juan Pablo Balcázar – contrabaix, Ramon Prats – bateria

Amb una recent nominació per la DownBeat Critics Poll a la categoria “Rising Star” de vibràfon, la vibrafonista taiwanesa Yuhan Su, afincada actualment a Nova York, va estudiar a Berklee i desde llavors que viu als Estats Units.

Els tres discos de Yuhan llançats com a líder, inclosos City Animals (2018, Sunnyside Record), A Room of One’s Own (2015, Inner Circle Music) i Flying Alone (2012, Inner Circle Music), han rebut una àmplia aprovació i nombrosos premis i nominacions musicals, incloent “Millor àlbum de jazz de l’any”, “Millor artista novell”, “Millor senzill de jazz”, “Premi al millor instrumentista” del Golden Indie Music Award i “Millor àlbum de interpretació de l’any”, “Premi al millor compositor” de el premi Golden Melody a Taiwan i el “Millor llançament de l’any” de All about Jazz i Downbeat.

Yuhan també va actuar amb diferents projectes a Nova York, com ara Rivers of sound d’Amir Elsaffar, Big Heart Machine de Brian Krock, M_Unit de Miho Hazama i Awakening Orchestra de Kyle Saulnier, Septet de Jason Yeager i molt més.

Per al concert d’aquesta nit, Yuhan interpretarà la música dels seus discos anteriors i propers, juntament amb alguns estàndards de jazz. La banda compta amb el fantàstic pianista Rob Clearfield dels EUA/França, el contrabaixista Juan Pablo Balcázar i el bateria Ramon Prats.