RHYTHM & BLUES / BOOGIE WOOGIE · PRESENTACIÓ D’ÀLBUM

Ster Wax– veu, David Giorcelli – piano, Drew Davies – saxo i veu, Reginald Vilardell – bateria, Oriol Fontanals – contrabaix

Convidats especials: Lalo López, Johnny Big Stone

Wax & Boogie presenten, en col·laboració amb el saxofonista i cantant Drew Davies, el seu nou àlbum, “Make Up Your Mind”, gravat a Jump Start Studios a prop de París l’agost del 2022.

Al capdavant, la gran veu de Ster Wax, interpreta versions i temes de collita pròpia tals com els composats per Drew Davies “Make Up Your Mind” o “Keep on Losin”. Al piano i puntualment al orgue hammond, David Giorcelli, aporta un aire fresc amb “Celli’s Jump” en la que acompanyat d’un saxo ardent, juguen amb unes harmonies carregades de groove. Imprescindible Drew Davies, saxo inspirador, en el que l’elegància sempre hi és present. A la base rítmica Reginald Vilardell i Oriol Fontanals li dónen l’aplom rítmic per enllestir aquest tren que mai s’atura.

Aquest disc compta amb dos convidats de luxe, en Lalo López i en Johnny Big Stone, grans guitarristes del nostre panorama per a aquest “Make Up Your Mind”.