Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

Important!

És imprescindible la possessió d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to have a ticket to access this concert

JAZZ · ‘Diamonds and Other Jewels’

Walt Weiskopf – saxo tenor i composició, Carl Winther – piano, Andreas Lang – contrabaix, Anders Mogensen – bateria

Acompanyat per una secció rítmica constituïda per músics que es troben entre l’elit del jazz europeu, el dilluns 24 aterra al Milano Jazz Club el saxofonista i compositor nord-americà Walt Weiskopf (Augusta, Georgia, 1959), un dels millors solistes del seu instrument que hi ha en l’actualitat.

Weiskopf, que va començar la seva carrera a Nova York amb la Buddy Rich Big Band el 1981, ha deixat des de llavors una forta empremta com a líder, amb vint-i-tres discos aclamats per la crítica en els que intervenen figures com Brad Mehldau, John Patitucci, Clarence Penn, Donald Edwards, Peter Washington, Billy Drummond, Larry Goldings, Peter Bernstein, Bill Steward, Drew Gress, Renee Rosnes, Joe Magnarelli o Doug Weiss.

A més d’estar considerat un intèrpret d’una enorme destresa tècnica, Weiskopf ha despuntat així mateix com a compositor, com ho demostren els temes originals que, barrejats amb lectures úniques d’estàndards del gènere, predominen en els seus enregistraments. D’altra banda, el seus set llibres sobre improvisació es troben entre els més respectats i buscats en aquest camp.

Ens visita al capdavant del seu European Quartet, on l’acompanya una de les seccions rítmiques més sòlides del jazz del nostre continent, la formada pels danesos Carl Winther al piano, Andreas Lang al contrabaix i Anders Mogensen a la bateria, amb la qual ha gravat els seus últims quatre discos i que després de nombroses gires i sessions d’enregistrament ha assolit internament i amb el seu líder un envejable nivell de cohesió.

Walt Weiskopf suma l’esperit i el punch del jazz novaiorqués a la inspiració elegíaca de la música escandinava, oferint-nos un postbop que mira cap a nous horitzons sense perdre de vista la gran tradició, en un recerca contínua de noves idees.