Serà obligatoria una consumició per client

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web

JAZZ

Víctor Antón – guitarra, Juan Sebastián Vázquez – piano, Javier Moreno – contrabaix, Naíma Acuña – bateria

“Centennial Light” és el nou treball del guitarrista Víctor Antón. Acompanyat per uns dels músics més destacats de l’escena madrilenya, Juan Sebastián Vázquez, Javier Moreno i Naíma Acuña, presentaran una recopilació de temes compostos durant els darrers dos anys que pretén posar en valor la idea de la música com una cosa inesgotable i que genera diferents lectures, amb la intenció de perdurar en el temps i no de ser un producte d’usar i llençar.

El projecte neix de la inquietud per compondre música original des d’una perspectiva del jazz contemporani i la improvisació. Amb diverses formacions, sempre comptant amb grans músics propers, Víctor desenvolupa la seva faceta com a compositor i solista buscant elements que permetin desenvolupar la comunicació entre els músics i construir un univers propi on conviuen la composició formal i l’espontaneïtat de l’estètica del jazz.

Amb el projecte “Víctor Antón Group” ha enregistrat 3 discos de música original, “Motion” (2015), “Changing Gears” (2019) i aquest que es presenta ara, editats amb el segell Errabal – Jazz.