Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

 

Important!

És imprescindible la compra d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to buy a ticket to access this concert

JAZZ · Presentació de disc

Toni Saigi – piano, Jaume Ferrer – saxo, Marc Cuevas – contrabaix, Carlos Falanga – bateria

Tronik és el projecte que ha consolidat als darrers anys el pianista i compositor Toni Saigi, un quartet fet a mida per interpretar a la perfecció les seves composicions i amb el que ha desenvolupat una sonoritat inconfusible gràcies a la complicitat dels seus companys Jaume Ferrer, Marc Cuevas i Carlos Falanga.

Wara‘, estrella en l’idioma indígena aimara, és el tercer disc d’aquest grup, un recull de vuit originals fruit d’un procés constant de creació en el què Saigi, com descriu el contrabaixista Pau Sala a les notes del disc: “concentra un trosset de vida en una idea que un cop compartida és defensada per cada membre del grup“.

Toni Saigi és un dels grans pianistes del nostre jazz. En 2017 va fundar un quartet “rendit al jazz i per al jazz,” explica, l’objectiu: interpretar música d’autoria pròpia amb una sèrie de composicions que beuen directament del jazz dels 50 i els 60, però també amb influències de compositors contemporanis i de músics coetanis de l’escena barcelonina. El resultat d’aquest propòsit es pot apreciar en els discos ‘La Prinsire de la sal’ (Underpool, 2018), ‘Plisisiplis’ (Fresh Sound New Talent, 2021) i en el recent ‘Wara‘ (Underpool, 2023).