BLUES / RHYTHM & BLUES

Myriam Swanson – veu, Balta Bordoy – guitarra, Víctor Puertas – piano i harmòniques

Myriam Swanson és una cantant, productora, compositora i performer. Un referent del Rock n’ Roll i el Rhythm n’ Blues al nostre país. Va començar molt d’hora en el punk–rock barceloní i ha col·laborat en projectes diversos de figures destacades a més de reunir formacions amb el seu nom com Magnolia, The Rhythm Treasures o Flamingo Tours amb qui enguany presenta el seu tercer disc, produït per Jim Diamond.

Balta Bordoy és un dels guitarristes de blues amb més trajectòria del panorama musical català. És membre de formacions diverses i té el seu projecte, Los Peligrosos Gentlemen, a més d’acompanyar diversos músics com Bobby Alexander, Richard Vinton, James Harman, Keith Dunn, Sax Gordon, Roger Wade, Christian Dozzler o Kyle Esplin. Ha tocat amb la majoria d’artistes de blues catalans i de ses Illes.

Victor Puertas és un gran harmonicista que a més toca el piano, el hammond, la guitarra i canta com ningú. Ha compartit escenari amb músics com Gary Primich, Mark Hummel, Jerry Portnoy, Joe Filisko, Eric Noden, Nathan James, Paul Rishell, Annie Raines, Steve James o Fred Kaplan entre molts i ha creat projectes com Victor Puertas & The Mellow Tones, Cool Grinders, Koko-Jean & The Tonics o The Suitcase Brothers.

Després de compartir escenaris en format de grup a The Rhythm Treasures, Myriam Swanson, Balta Bordoy i Victor Puertas s’aventuren amb un concert original, unint experiències i talents. Tres grans figures lluiran en un espectacle d’alt nivell, tot fent de la trobada una ocasió especial on el sentiment, l’humor, l’art i la connexió estan assegurades.