Serà obligatoria una consumició per client

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web

JAZZ

Tom Sochas – piano, Thodoris Ziarkas – contrabaix, Jordi Pallarés – bateria

Tom Sochas és un pianista franco-americà nascut i criat a París, França i Nairobi. Tom es va traslladar a Londres el 2011 i va començar a compondre per a quartet i una idea original: Phoenician Blinds. El quartet de jazz contemporani ha publicat tres àlbums aclamats per la crítica i ha mantingut un programa de gires al Regne Unit i Europa.

L’amor de Tom per la música lírica i melòdica, el dur post-bop i la seva passió per la música clàssica occidental l’han portat a desenvolupar un so únic, materialitzant-se en el seu primer EP en solitari, ‘You could hear the bird sing’. Després del seu èxit, Tom Sochas va llançar el seu àlbum de trio debut ‘The Sorcerer’ (Khumbu Records, Abril 2022). Pel que va rebre la beca Do It Differently de Help Musicians UK per donar suport a l’edició d’aquest disc.

Sochas i el seu trio han tingut el plaer de girar aquest disc en alguns dels clubs de jazz més importants d’Europa, com ara Birdland a Hamburg, Sunset Sunside a París, Philly Joe’s a Tallin, Sala Clamores a Madrid, The Jazz Bar a Edimburg, The Hot Club de Lyon i Pizza Express Jazz Club de Londres, entre d’altres.