JAZZ

Eduardo Blanco – trompeta, Kike Angulo – guitarra, Ignasi González – contrabaix

El trio format per Eduardo Blanco, Kike Angulo i Ignasi González remet, sens dubte, en esperit i estètica a algunes de les més reconegudes formacions que va reunir Chet Baker als anys 70 i 80.

Pel que fa al repertori, però, beu de diverses fonts i busca a la bellesa del so el fil conductor de les seves interpretacions.

Aquesta formació la constitueixen un trio de músics dedicats exclusivament al jazz i experimentats a la faceta més mainstream d’aquesta música, reconeguts al panorama del jazz a nivell nacional i internacional.

El projecte es va engendrar a Amsterdam, en una gira que un dels seus components realitzava amb el llegendari Benny Golson i allà, entre passi i passi, vells amics es van posar a xerrar dels seus discs preferits, desenvolupant-se aquesta interessant proposta.

Els seus components es van conèixer a finals de la dècada dels 90 a la Barcelona d’aquella època, ciutat per la qual, atrets per la figura de Tete Montoliu, les escoles i clubs de jazz, passaven obligatòriament tots els músics de jazz del país i també molts nord-americans i europeus.

Molt temps ha passat des que programes com “Jazz entre amics” i altres, començaran a inserir la llavor d’aquesta música a la península i per circumstàncies ja explicades, aquest trio és una mostra viva de tota una generació que ha viscut prou aquesta música per poder expressar que menys moltes vegades és més…