Serà obligatoria una consumició per client

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web

JAZZ / SOUL

Telmo Fernández – guitarra, Arnaud Desprez – saxo, Abel Boquera – orgue hammond, Caspar St. Charles – bateria

Telmo Fernandez és un guitarrista, compositor i arranjador amb un estil eclèctic i un ampli gust musical per la música. El seu propi treball va des del clàssic trio de guitarra-orgue-bateria de jazz, fins a grups més grans, i cobreix gèneres com la música llatina, el rhythm & blues, el jazz, el funk, el soul i la música afrocubana.

Profundament arrelat en els sons dels anys 70, afegeix un toc contemporani propi a la seva música. Les seves influències inclouen guitarristes llegendaris com Grant Green i Wes Montgomery fins a artistes emblemàtics com Roy Ayers, Mongo Santamaría, Albert King, James Brown, Elio Revé i Pacho Alonso.​

Ha tocat i/o gravat amb alguns dels millors orgues de l’escena com Brian Charette, Pat Bianchi, Phil Wilkinson o Jared Gold. Es sent molt còmode tocant amb el trio amb orgue i bateria a causa de la barreja natural entre aquests tres instruments.

Per a aquest concert especial al Milano Jazz Club, s’uneix amb vells amics i companys de banda Arnaud Desprez al saxo tenor, Abel Boquera a l’orgue i Caspar St Charles a la bateria, per repassar algunes cançons clàssiques del repertori d’orgue jazz així com algunes originals basades en el so Hard bop.

 

“Telmo Fernandez és conegut per ‘A List’ de guitarristes de jazz com un intèrpret meravellós i amb ànima. És una joia no descoberta de la guitarra de jazz i molt més.” Rodney Jones, guitarrista de jazz (Dizzy Gillespie, Quincy Jones, James Brown, Stevie Wonder, Elvin Jones…)