Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

Important!

És imprescindible la compra d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to buy a ticket to access this concert

JAZZ

Oriol Vallès – trompeta, Joan Casares – bateria, Lluc Casares –saxo, Joan Monné – piano, Pau Sala – contrabaix

Smack Dab és el quintet format per Joan Casares, Oriol Vallès, Lluc Casares, Joan Monné i Pau Sala. La banda va néixer l’any 2015 amb la idea de tocar material nou i original i, alhora, honrar el llegat del mestre Art Blakey, sent aquesta una de les seves principals influències.

Va ser presentada com a projecte de final de carrera d’en Joan i l’Oriol, obtenint una matrícula d’honor pel seu concert final. Han rebut altres reconeixements, com les ajudes INJUVE per la creació d’obres artístiques o les ajudes per la creació d’obres musicals de l’SGAE.

Durant els seus set anys de vida, Smack Dab ha enregistrat i tocat amb solistes de la classe de Jesse Davis, Perico Sambeat, Vincent Herring i Toni Belenguer. Han actuat a les sales més icòniques d’aquí i, en dues ocasions, a Nova York.

El 2020 la banda ha actuat al Jazzing Festival de Jazz de Sant Andreu, en l’edició dedicada a les big bands i organitzat per Joan Chamorro, i també a la 39 edició del Festival de Jazz de Terrassa. Amb 5 títols a la seva discografia, són una banda representada pel segell discogràfic The Changes.