JAZZ

Jaume Llombart – guitarra, Josep Tutusaus – trombó, Nil Mujal – saxo,Toni Saigi – piano, Marc Cuevas – contrabaix, Carlos Falanga – bateria

La formació fa un homenatge a Curtis Fuller (trombo) i Benny Golson (saxofonista, arreglista i compositor), dues figures cabdals del jazz dels 60 i 70, a través de transcripcions fetes per Jaume Llombart.

Curtis Fuller pertanyia al cercle selecte amb J.J. Johnson, Kai Winding i uns quants més que fan que el trombó soni fluid i acollidor més que incòmode. La seva habilitat per fer salts d’octaves amples i interpretar frases de cop de fuet d’una manera relaxada i casual va ser un testimoni de la seva habilitat. Els solos i les frases de Fuller eren sovint ambiciosos i creatius, i va treballar en diverses bandes excel·lents i va participar en nombroses sessions genials.

El sextet esta format per Josep Tutusaus (trombó), Nil Mujal (saxo), Jaume Llombart (guitarra), Toni Saigi (piano), Marc Cuevas (contrabaix) i Carlos Falanga (bateria).

Aquest combo integrat per grans músics del nostre jazz reinterpreta les peces dels discos ‘Sliding Easy’ (1959), del trombonista Curtis Fuller, i ‘The Modern Touch‘ (1957), del saxofonista Benny Golson.