Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

Important!

És imprescindible la compra d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to buy a ticket to access this concert

JAZZ · Presentació de disc

Sergi Felipe – saxo, Masa Kamaguchi – contrabaix, David Xirgu – bateria

Després de la bona acollida del seu anterior treball discogràfic ‘Last Whiper’ amb el quintet Whisper Songs, Sergi Felipe estrena nou projecte al costat del contrabaixista Masa Kamaguchi i el bateria David Xirgu, músics amb els quals ja havia compartit escenari els darrers anys i amb els que ara ha enregistrat el seu primer disc titulat ‘Biased Vision’.

En els deu originals que formen part d’aquest enregistrament hi escoltarem sorpresa, risc, encert i error, elements que Sergi Felipe considera imprescindibles per aconseguir que la música d’aquest trio sigui intuïtiva i espontània. ‘Biased Vision’ és un disc que recull aquests elements i descriu el present musical efímer d’aquest trio de músics brillants que amb complicitat han construït un llenguatge propi que s’expandeix.

Sergi Felipe fa un pas més en la seva trajectòria amb la publicació d’aquest disc que el converteix en un element destacat de l’escena jazzística actual, tant pel seu recorregut com a compositor i saxofonista, com per la seva tasca al capdavant del reconegut segell discogràfic UnderPool.