Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

Important!

És imprescindible la compra d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to buy a ticket to access this concert

RHYTHM & BLUES

Pere Miró – saxo, Héctor Martín – guitarra, Abel Boquera – orgue hammond, Arnau Julià – bateria

El guitarrista Héctor Martín i el saxofonista Pere Miró s’han unit per a iniciar la seva primera aventura junts, malgrat haver estat durant molts anys companys de projectes al costat de Dani Nel·lo. Coneixedors del jazz, del rhythm&blues i del rock&roll, han fet equip amb el teclista Abel Boquera, músic de jazz de llarga trajectòria, funk i soul, i l’experimentat bateria Arnau Julià.

Scaramanga presenta ara l’àlbum ‘Esbirro’, en el que destil·la exotisme, potència i humor per tots costats. El seu repertori el formen composicions originals carregades de missatge i energia amb temes totalment ballables. Una de les seves singularitats és la presència del orgue hammond i la presència del saxo baríton, malgrat el baix.

Pere Miró és un dels músics més actius de l’escena jazz, blues i jamaicana de Barcelona. Ha gravat més de quaranta discos i lidera bandes com Scaramanga, Insistim i Camarades. Héctor Martín es mou en l’escena del blues, el rhythm&blues i el rock&roll. Forma part de Contra Blues, Dani Nel·lo y los Saxofonistas Salvajes, els Mambo Jambo Arkestra, la Barcelona Big Blues Band i Rambalaya.