JAZZ

Pere Bujosa – contrabaix, Xavi Torres – piano, Joan Terol – bateria

Flanquejat per dos dels millors exponents de les noves generacions del jazz català – el llorejat pianista Xavi Torres (seminalista de la prestigiosa Thelonious Monk Competition 2018) i el baterista Joan Terol –, el mallorquí Pere Bujosa presenta “wabi-Sabi”, el seu primer disc amb el prestigiós segell Fresh Sound.

Format a Holanda, on va gravar el seu primer treball, Bujosa ha treballat al servei de músics com Antonio Serrano, Ben Van Gelder i Hanna Paulsberg.

Al 2018, també als Països Baixos, va formar amb Torres i Terol un trio amb el qual van gravar el disc “Wabi-Sabi”. En aquest treball, Bujosa explora les possibilitats d’un dels formats més clàssics en l’àmbit del jazz: el trio de piano, contrabaix i bateria.

El grup de Pere Bujosa aposta per reflectir la passió del músic mallorquí pel ritme i les textures, amb una fórmula netament jazzística però amb influències de el rock, l’electrònica i el free, entre altres gèneres.

Durant el 2021 ha llançat el seu últim Ep, Arise i ha guanyat el certamen Internacional Jazz L’Alguer a l’illa de Sardenya.