JAZZ · Presentació de l’àlbum ‘IDENTITIES’

Martín Díaz – saxo alt, Floris Kappeyne – piano, Omer Govreen – contrabaix, Ilia Rayskin – bateria

“Identities” es publica com el primer àlbum propi de Martín Díaz, de la mà de la famosa discogràfica catalana FreshSound.

El disc aterra al panorama musical com el guanyador d’un premi “Downbeat”, atorgat per la revista americana de jazz “Downbeat Magazine”.

Inspirat en els sons dels jazz tradicional i en harmonies del jazz modern, aquest treball neix de l’experiència personal i el recorregut emocional que el líder experimenta en el moment de transició de Barcelona a Amsterdam, ciutat on els cinc músics que participen en aquest projecte es coneixen dins la gran i efervescent escena del jazz.

El títol de l’àlbum – Identities – té un significat estretament relacionat amb el procés de composició de l’autor. Martín Díaz troba la inspiració escoltant i absorbint les gravacions de músics que l’han influenciat, d’on extreu i plasma el què n’interpreta. El resultat d’aquest procés crea la seva pròpia identitat, la qual està formada per la suma d’identitats dels artistes que ell admira. És per això, que “un mai acaba construint la seva pròpia identitat”, opina Martín Díaz.

Amb un premi com el “Downbeat Jazz Award” sota el braç i amb l’acompanyament de l’experimentada discogràfica “FreshSound”, “Identities” s’encarrila cap a la presentació de cara al públic amb la intenció de captivar-los i transmetre el desig cap al jazz que expressa el Martín amb la seva música.