RHYTHM & BLUES

Martín Burguez – guitarra i veu, Víctor Puertas – piano, Oriol Fontanals – contrabaix, Arnau Julià – bateria, Pol Prats – saxo tenor, Pere Miró – saxo baríton

Martín Burguez & His Rhythm Combo presenten el seu nou espectacle reinterpretant clàssics del Rhythm & Blues, mesclats amb temes originals amb marcada influència de la música afroamericana  de les dècades dels 40 i 50.

Aquest sextet, liderat pel cantant i guitarrista Martín Burguez, compta amb alguns dels més destacats músics de l’escena del Blues y Rhythm & Blues de Barcelona; Víctor Puertas al piano, Oriol Fontanals al contrabaix, Arnau Julià a la bateria, Pere Miró al saxo baríton i Pol Prats al saxo tenor. Tradició i joventut sobre l’escenari per a garantir una velada de pura adrenalina.

Les influències de la banda van des d’artistes de Rhythm&Blues com; Big Joe Turner, Nappy Brown, Chuck Willis o Tiny Bradshaw, a grans referents del Jump Blues com; BB King, T-Bone Walker, Pee Wee Crayton o Johnny “Guitar” Watson, que, juntament a les cançons i arranjaments de pròpia creació, proposen un show que remet a l’estètica dels anys 40 i al mateix temps et submergeix en una proposta fresca i personal.

Martín Burguez & his Rhythm Combo és una experiència electritzant, que t’interpel·la des de la primera nota, et fa saltar de la cadira i no deixa a ningú indiferent.