Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

 

Important!

És imprescindible la compra d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to buy a ticket to access this concert

JAZZ

Martí Mitjavila – clarinet, Simon Osuna – contrabaix, David Puime – bateria, Gideon Tazelaar – saxo

El clarinetsita Martí Mitjavila i el contrabaixista Simon Osuna es van conèixer fa cinc anys a Amsterdam i han estat tocant junts des de llavors. La seva profunda amistat es veu reflectida en la seva música, convertint-se en un diàleg sincer. Amb la incorporació de David Puime a la bateria, tots tres van sentir una connexió instantània amb la seva manera de fer música i van decidir formar una banda. Junts exploren material poc conegut de l’American Songbook i composicions pròpies de Martí.

Arrelats en la tradició jazzística però mirant endavant, aquesta inusual formació vol donar un nou so a cançons velles i explorar noves idees amb les seves composicions originals.

Durant la seva estada de 4 mesos a Nova York el grup ha pogut col·laborar en concert amb el saxofonista Grant Stewart i ha sigut instruït per les llegendes del jazz George Coleman, Buster Williams i Reggie Workman.

El Martí Mitjavila Trio ha tocat al prestigiós festival North Sea Jazz 2022, al Grachtenfestival d’Amsterdam, Cicle de Jazz Boca Nord a Barcelona i a l’Alhambra Festival Jazz Vic, entre d’altres. Ha guanyat el primer premi del Grachtenfestival Jazz Competition 2022 i el Prinses Christina Jazz Concours 2019. En Martí va rebre el premi de Millor Solista al Keep an Eye International Jazz competition 2022.