NOU TANGO

Marcelo Mercadante – bandoneó, Olvido Lanza – violín, Analía Carril – veu, Emiliano Roca – contrabajo, Javier Feierstein – guitarra eléctrica, Alejandro Di Constanzo – piano

Marcelo Mercadante Sextet presenta “La Clau”.

Reu i sofisticat alhora, ha compost, un cop més, músiques sublims, que dialoguen amb una tradició tanguera que uneix a Troilo, a Leopoldo Federico i a Piazzolla, entre altres grans. Però ha conformat, alhora, una música personal que projecta aquest llegat a un so universal. 

A l’altre costat de l’Atlàntic, Mercadante va deixar records, família i afectes. Entre ells està Pablo Marchetti, un vell amic de l’adolescència amb qui no només comparteix la passió per San Lorenzo d’Almagro: també una visió de món travessada pel prisma del tango. Lletrista agut i filoso, Marchetti conforma amb Mercadante una de les duplas compositives més notables de segle XXI.

La clau no és només un gest de complicitat a ràncies passions etíliques, també és la invitació a obrir una ampolla de somnis i, al beure-la, adonar-se que la realitat, en realitat, pot ser el més meravellós dels misteris.