JAZZ

Mar Vilaseca – veu, Roger Mas – piano, Mario Rossy – contrabaix, Kyle Swan – bateria

Mar Vilaseca és una jove cantant i pianista afincada actualment a Nova York.

Inicia la seva formació musical des de molt petita, aprenent a cantar abans de parlar. Després de molts anys de formar-se en piano clàssic i música moderna a l’escola de música del Liceu de Barcelona i a l’Institut Oriol Martorell, inicia la seva carrera professional actuant en diferents festivals de jazz de l’escena nacional com el San Javier a Múrcia, La Fabrica de la Illeta a Canàries, Festival de Jazz del convent de Sant Domingo a Tenerife; i actuant també en alguns festivals internacionals, realitzant quatre concerts a Beijing, Xina.

Després de realitzar el curs de cant jazz a l’Escola Superior de Música de Catalunya ESMUC, on va guanyar l’única plaça vacant amb una nota d’un 9,12, inicia els estudis del Màster Internacional Performing VOICE JAZZ a la Universitat de New York the Juilliard School.

Després d’un any des de la seva última actuació a Milano Jazz Club, presentant el seu primer àlbum “Find the Way”, i de la seva partida cap als Estats Units, Mar Vilaseca torna a la nostra sala amb el seu projecte de composicions pròpies, acompanyada de Kyle Swan, bateria, mestre i compositor de jazz, guanyador d’un Grammy 2020, Mario Rossy al contrabaix, i Roger Mas al piano.