Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

Important!

És imprescindible la compra d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to buy a ticket to access this concert

JAZZ / SWING

Josep Maria Farràs – trompeta, Pep Gol – trompeta, Pau Casares – saxo tenor i clarinet, Benoit Poinsot – saxo alt, Xavier Manau – trombó, Gerard Nieto – piano, Josemi Moraleda – contrabaix, Pinyu Martí – bateria

Amb més de 40 anys de trajectòria, més de deu discos enregistrats i prop de 2000 concerts oferts arreu del món, La Vella Dixieland continua ben convençuda que el jazz ha de ser una música calenta amb ritmes contagiosos i una forta comunicació amb el públic.

Formada per Pep Gol, Pau Casares, Benoit Poinsot, Xavier Manau, Gerard Nieto, Josemi Moraleda i Pinyu Martí, la Vella és una institució musical de Catalunya tan estimulant com el primer dia que arriba a l’escenari del Milano acompanyada d’un convidat de luxe.

El músic que més ha marcat el camí d’aquesta àmplia formació, és sense dubte Josep Maria Farràs. L’aclamat trompetista va col·laborar per primera vegada amb La Vella l’any 95, per participar en l’enregistrament del disc ‘Ragtime’. Després vindrien més col·laboracions com el Festival de Jazz d’Edimburg, el de Breda, més discos i més festivals, incloent-hi el de New Orleans.

Amb Josep Mª Farràs la sensibilitat i el domini del llenguatge del jazz, estan assegurats. La seva generositat fan que cada concert sigui especial i únic. I n’estem segurs que així serà!