Serà obligatoria una consumició per client

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web

JAZZ CONTEMPORANI

Liba Villavecchia – saxo, Luis Vicente – trompeta, Vasco Trilla – bateria i percussió, Alex Reviriego – contrabaix

Liba Villavecchia és un saxofonista català molt conegut dins l’escena musical del nostre país.

El seu principal projecte actualment és el Liba Villavecchia Trio que, juntament amb els seus components Àlex Reviriego i Vasco Trilla, col·laboren en aquesta ocasió amb Luis Vicente. Aquest músic, ubicat actualment a Lisboa, és un trompetista molt actiu a l’escena internacional tant dins de l’escena de la música improvisada com del jazz contemporani. Participa actualment en múltiples projectes amb grans músics com Carlos Zingaro, Johannes Bauer, William Parker, Hamid Drake, Michael Moore, Roger Turner, Mars Williams, Paal Nilsen Love, Mark Sanders, Olie Brice, Mette Rasmussen, John Dikeman, John Butcher , João Llop, Hugo Antunes, etc.

Liba Villavecchia, per la seva banda, durant els seus gairebé 50 anys de carrera professional, ha col·laborat, entre altres, amb músics de la talla de Steve Noble, Joachim Glasstetter, Agustí Fernandez, Joan Saura, Lawrence Butch Morris, Joe Maneri, John Medeski, Paul Stouthamer, Walter Thompson, Christoph Irmer, Phil Durrant, Jim Black, John Fiuczinski, Josh Roseman, Ramon Lopez i Gunther Pitscheider, i amb ballarins importants com Andrés Corchero, Rosa Muñoz, el grup Malpelo, Constanza Brncic i Angels Margar.

Els sons que s’associen més comunament a la península ibèrica són els que tenen a veure amb el soroll dels vents de ponent i el cruixir de la sequedat dels camps. La península ibèrica és terra mil·lenària i despoblada, que ha vist passar des de grans imperis a grans decadències, sempre pendent dels influxos de l’exterior i sempre assotada pels elements salvatges de la natura. La unió sobre un escenari de dues forces de la natura com són Liba Villavecchia i Luis Vicente, sota el paraigua extravertit i fonamental de Clean Feed Records, té molt a veure amb aquests elements i promet emocions musicals fortes i refinades per dir el mínim.