KOKO JEAN & THE TONICS

HORARI

Divendres, 4 Setembre 2020

Primer passi a les 20:00 i segons passi a les 22:00
es desallotjarà la sala entre els dos passis

Consumició mínima

12 euros / 15 euros

SOUL, ROCK AND ROLL

Koko-Jean Davis – veu, Dani “Patillas” Baraldés – guitarra, Anton Jarl – bateria, Víctor Puertas – hammond

Koko-Jean & The Tonics es van juntar al 2014 amb la cantant i rebel del soul Ms. Koko-Jean Davis al capdavant. Va ser una història intensa: es van enamorar, van fer música plegats, van fer tremolar els escenaris, es van pendre un descans, i ara, just en el moment adequat, s’han tornat a reunir per fer nèixer la seva primera criatura musical en forma d’un EP batejat com Hairwhip. Aquest treball de quatre temes té com a únic objectiu mostrar alguns dels hits creats pel grup que fins ara han fet saltar i cridar els fans als seus concerts.

Miss Koko-Jean, l’admirada i descarada cantant de soul reconeguda pel seus 10 anys de carrera amb el seu anterior grup de rhythm and soul The Excitements, torna amb nova munició, The Tonics! Tot i que les comparacions amb el seu anterior grupo siguin inevitables, el primer que notaràs en la seva nova aventura és un enfoc més espontani en les seves cançons, tot i mantenint la cruesa de la música negra que tant ens agrada. És soul? Rhythm and blues? Rock’n’roll? Ho és tot! Koko-Jean & The Tonics s’han desempallegat de totes les etiquetes musicals, amb les que intentem encasellar els grups, per fer simplemente el que millor saben: fer que cantis i moguis el cul.
El so és fresc, excitant, i definit per una química musical indubtable amb els seus nous companys; músics capaços de brillar per ells mateixos.
Però els secrets amagats als ritmes d’aquest EP, t’esperen a tu, l’oient, perque els descobreixis. Així que, ho sento, res de spolilers.
Ha arribat el moment que deixis de llegir, posis el seu nou EP, pugis el volum i ens demostris del que ets capaç ballant al ritme de Hairwhip.

 

‘Bus Stop’:
L’amor pot trobar-se als llocs més insospitats i quan menys t’ho esperes, veritat?
‘Bus Stop’ dibuixa una d’aquestes situacions, i ens fa reviure aquella primera trobada innocent, però rebel, de dos bojos enamorats. Com la pròpia història que explica, aquest single plé d’energia de Koko-Jean & The Tonics et fa pujar a una montanya russa salvatge amb la característica veu, obscènament soul de Koko, dinàmics acords de guitarra i un Hammond amb molta clase. És una fuetada de R&B que et farà moure el cap i fer air guitar mentre camines pels carrers fins la propera parada d’autobús amb gràcia i determinació.