Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

Important!

És imprescindible la compra d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to buy a ticket to access this concert

Jorge Torres – mandolina, Antonio Mazzei – piano, Juan Pablo Balcázar – contrabaix, Juan R. Berbín – bateria

Jorge Torres és un mandolinista, compositor i arranjador de Caracas reconegut pel llibre “Nou País Musical” editat per Banesco. Guanyador en dues ocasions d’un Latin Grammy per les seves col·laboracions en els discos “Tesoros de la música Venezolana” (Ilan Chester) i “Será” (La Vida Boheme), Torres és considerat un dels millors mandolinistes de Veneçuela, i un dels pocs exponents de la mandolina de 10 cordes.

Jorge ha compartir escenari amb destacats artistes veneçolans i internacionals com Aquil·les Báez, C4 Trio, Cecilia Todd, Juan Andrés Ospina, Sofia Ribeiro, Anat Cohen, Gabriel Grossi i Hugo Fattoruso, entre molts altres.

Al costat d’Andrea Paola Márquez, Torres va fundar l’any 2014 el programa social de formació en arts “Mi Juguete es Canción”, que va guanyar el tercer lloc de la categoria social del Concurso Ideas, així com el premi especial Jóvenes Emprendedores que atorga el Banc Mercantil.

El pianista Antonio Mazzei, el 2020 pren una nova direcció musical a través del trio Olivia, onze anys després del seu primer treball com a líder de banda. Olivia, completat per Juan R. Berbín i Juan Pablo Balcázar, utilitza les composicions com a vehicles per improvisar, el trio explora sons acústics i electrònics per crear afinitats estructurals entre el jazz lliure, el rock i les llengües postimpressionistes clàssiques. El repertori varia entre les obres originals, la improvisació lliure i les cançons populars.