Serà obligatoria una consumició per client

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web

Important!

És imprescindible la possessió d’una entrada per accedir a aquest concert.

JAZZ

Jonathan Kreisberg – guitarra, Marko Churnchetz – piano, Phil Donkin – contrabaix, Colin Stranahan – bateria

El guitarrista i compositor Jonathan Kreisberg ha construït, al llarg dels seus més de 30 anys de carrera, un nom que va més enllà de la seva reputació com a hàbil guitarrista de bop, influint en la propera generació de músics una combinació de melodies atemporals i línies i textures avantguardistes.

Jonathan ha dirigit diversos grups amb músics estrella i ha actuat com a sideman amb notables com Lonnie Smith, Joe Locke, Ari Hoenig, Yosvany Terry, Larry Grenadier, Bill Stewart, Gary Versace, Will Vinson, Kevin Hays, Mark Ferber, Matt Penman, i Martin Bejerano entre d’altres.

Durant 12 anys, Jonathan ha estat un col·laborador constant amb el mestre de jazz Dr. Lonnie Smith. Va treballar com a intèrpret i productor associat en els seus treballs més recents a Blue Note Records. “Jonathan Kreisberg és un músic apassionat amb una gran visió, i està constantment en la recerca ardent de la innovació”. Dr. Lonnie Smith

Jonathan també és un educador respectat amb més de 20 anys d’experiència. L’any 2017 va publicar el seu primer llibre de composicions i transcripcions, ‘Offerings of Note’, així com una sèrie de vídeos didàctics anomenats ‘Polyrhythmic Guitar’. També va fundar ‘Exploration of Note’, un programa únic d’educació musical en línia per a intèrprets avançats.

El seu nou projecte ‘Capturing Spirits’, troba Kreisberg i la seva banda en el seu moment més enèrgic i lliure. Desvinculats de la pressió de l’estudi i de “la presa perfecta”, el guitarrista i la seva banda deixen que la música flueixi de manera tan natural com ve i arrisquen amb èxit.