Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

Important!

És imprescindible la compra d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to buy a ticket to access this concert

JAZZ / ELECTRÒNICA

Jofre Fité – piano i teclats, Carla González – contrabaix, sintetitzador, Pau Gurpegui – bateria, pad

JF Trio és l’aposta més personal del pianista Jofre Fité. Es tracta d’una formació a cavall entre el jazz, la música electrònica i el pop on exploren la improvisació i interacció entre els músics. 

El trio, completat per Carla Gonzàlez al contrabaix i sintetitzador i Pau Gurpegui a la bateria i al pad, explora diverses temàtiques a través de la composició i la improvisació i fusiona sonoritats acústiques i electròniques, tradicionals i modernes. Incorpora una instrumentació menys habitual en el context del jazz i així es multipliquen les possibilitats sonores i es creen atmosferes absorbents amb moments més espaiosos i d’altres més energètics.

La sinceritat i honestedat es tradueix en un so autèntic i personal: el so de JF Trio. L’altre component important de la banda és el públic, que pot ser tant amant del jazz com de
les noves tendències.

Transit‘ (EMME Record Label, 2022) és el segon àlbum del trio i és un recorregut per diverses ciutats europees que han marcat la vida i trajectòria de cadascun dels seus integrants. El trio va gravar aquest disc al Tube Recording Studio (Itàlia) com a premi a la millor banda emergent del festival Fara Music Live.