Serà obligatoria una consumició per client

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web

JAZZ

Javier Navas – vibràfon, Enrique Oliver – saxo, Juan Galiardo – piano, Giuseppe Campisi – contrabaix, Andrés Litwin – bateria

La revolución (Blue Asteroid Records, 2022) és el nou treball discogràfic de Javier Navas Quintet en el qual el grup continua desenvolupant un llenguatge propi, una veu autèntica, dins del jazz nacional.

La música que forma La revolución respon a un crit d’autoafirmació vital que es busca en la pròpia música i en les experiències vitals i personals de l’artista.

Des de la seva publicació, aquest treball forma part ja del patrimoni musical de la banda, els atorga un estil autèntic i desplega un llenguatge que beu del jazz, del smooth i del neo-soul.

Des de l’any 2014, Navas treballa amb una secció rítmica de contrastada qualitat musical, com són Juan Galiardo (Jerry Bergonzi, Joe Magnarelli, Dick Oatts, Dave Santoro, Gregory Hutchinson) al piano, Bori Albero (Chano Domínguez, Lee Konitz, Don Moroni, Barry Harris) al contrabaix i Dani Domínguez (Jorge Pardo, Chano Domínguez, Perico Sambeat, Kase O) a la bateria.

La formació ha creat un llenguatge propi al llarg dels anys interpretant un ampli repertori que s’apuntala el 2016 amb l’arribada d’Enrique Oliver al saxo tenor per completar el front line, convertint el quartet en un grup heterogeni.