JAZZ

Jaume Llombart – guitarra, Pau Domènech – clarinet baix, Alfred Artigas – guitarra, Miguel ‘Pintxo ‘ Villar – saxo tenor, Marc Cuevas – contrabaix, Joe Smith – bateria

Jaume Llombart Sextet és una formació nascuda a Barcelona i en què el guitarrista català s’ha envoltat de cinc veus fermes i sinceres de l’escena del jazz barceloní. Pau Domenech (clarinet baix), Alfred Artigas (guitarra), Miguel ‘Pintxo ‘ Villar (saxo tenor), Marc Cuevas (contrabaix) i Joe Smith (bateria).

El sextet intenta sortir dels clixés estilístics i formes preestablertes per buscar un acostament més espontani i creatiu al fet musical.

En una barreja d’influències, amb arrels al jazz i la música clàssica, Llombart explora, a través dels seus propis temes i d’arranjaments de melodies populars del jazz o altres estils, les possibilitats que aquesta formació li ofereix.

Llombart, considerat un guitarrista inquiet, està interessat en llenguatges poc convencionals i en formes de compondre i arreglar lligades a la investigació en l’univers del jazz d’avantguarda.

La banda treballa sota els paràmetres d’un grup de cambra on cada músic és una veu clara, única i indispensable. Es busquen els matisos que cada instrument o secció d’instruments pot donar, a nivell de textures, colors i caràcter.