Serà obligatoria una consumició per client

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web

JAZZ

Gonzalo del Val – bateria, Raynald Colom – trompeta, Romain Pilon – guitarra, Manel Fortià – contrabaix

Gonzalo del Val és un dels bateries més destacats de l’escena jazzística actual. La seva bateria ha sonat al costat d’alguns dels músics més destacats a nivell nacional i internacional; com Dave Liebman, Stephane Belmondo, Marc Mezquida, Marc Miralta, Jon Robles, Albert Bover, i fins i tot Joan Albert Amargós, han comptat amb Del Val per a la posada en marxa dels seus propis projectes musicals, fet que l’ha convertit ràpidament en un dels músics més valorats i sol·licitats de l’actualitat.

Gonzalo del Val ens presenta el seu nou treball discogràfic de caràcter internacional; “TORNAVIAJE”, acompanyat de Romain Pilon, Raynald Colom i Manel Fortià. Una formació àgil, equilibrada, de sonoritat càlida i sempre suggeridora. Un vehicle perfecte perquè els quatre músics s’expressin amb gran comoditat.

La proposta estètica de la formació és molt variada així com condicionada per les inquietuds musicals dels quatre intèrprets. Actualment el seu repertori està format per composicions originals, amb una presència especial de reinterpretacions del repertori jazzístic.
Música plena de calidesa, intimisme i sensibilitat interpretativa.

Romain Pilon, un dels músics més destacats i sol·licitats de l’escena francesa, és considerat com un dels guitarristes més influents del jazz actual, havent col·laborat amb Brian Blade, Greg Hutchinson, entre altres.

Raynald Colom està considerat un dels millors trompetistes del jazz europeu. A més d’haver rebut nombrosos premis, ha realitzat projectes amb grans noms del jazz, pop i flamenc com Nicholas Payton, Greg Osby, Chano Domínguez entre d’altres.

El contrabaixista Manel Fortià destaca per la seva energia, virtuosisme i imaginació. Tot i la seva curta edat, avui en dia és un dels intèrprets de jazz més prometedors de la seva generació.