JAZZ / WORLD MUSIC

Gökhan Sürer – piano i teclat, Alán Chehab – llaüt àrab, Juan Carlos Buchán Ayala – contrabaix, Aurelién Landy Gana – bateria, Albert Enkaminanko – percussió

Gökhan Sürer va estudiar piano-jazz i composició a la Istanbul Bilgi University i va assistir a conferències d’importants músics com Neset Ruacan, Kamil Özler, Ali Perret, L. Butch Morris, Can Kozlu, Aydin Esen, Imer Demirer, Ricky Ford, Selen Gülün, Mike Wilkens entre d’altres.

En finalitzar, es va traslladar a la ciutat de Nova York i va continuar els seus estudis de composició musical amb Pablo Mayor al prestigiós Conservatori Brooklyn-Queens.
De tornada a Istanbul ha actuat en nombrosos àlbums, bandes sonores i compilacions com a intèrpret, productor i arranjador.

El 2013 es va traslladar a Barcelona i va formar el seu propi projecte ‘Gökhan Sürer Quintet’ per tocar els seus propis arranjaments a partir de cançons de les diferents cultures de la regió d’Anatòlia com la turca, bizantina i armènia amb un toc modern i que evoquen diversos estils musicals com el jazz, funk i rock. Format per músics de Mèxic, França, i Catalunya, aquest projecte té com a objectiu proporcionar una nova percepció del jazz oriental.