JAZZ

Gianni Gagliardi – saxo, Joanmar Sauqué – trompeta, Xavi Torres – piano, Manel Fortià – contrabaix, Gonzalo del Val – bateria

Tot i que va néixer a Barcelona, ​​el saxofonista Gianni Gagliardi és un dels músics que, principalment, ha fet carrera més enllà de les nostres fronteres.

Format a Nova York amb personatges de la talla d’Eric Alexander, Hal Galp i Arturo O’Farrill, al Conservatori d’Amsterdam, al Conservatori Nacional de París i al Berklee College of Music de Boston, Gagliardi ha protagonitzat aparicions a prestigiosos festivals de jazz com el North Sea Jazz Festival o el Festival de Jazz de Luxemburg, actuant en escenaris a banda i banda de l’Atlàntic.

També va ser sel·leccionat per formar part de la banda internacional Focusyear Band 21, que té la seu al campus de jazz de la Hochschule für Musik FHNW i la Musik-Akademie Basel, i que van presentar a Milano Jazz Club fa dos estius.

En aquesta ocasió Gagliardi torna al Milano liderant una reunió musical de vells i nous amics de l’escena local. Interpretaran música original dels 5 membres del grup i repertori clàssic de jazz amb molt de swing i versions de música popular catalana en clau moderna.