Serà obligatoria una consumició per client

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web

Important!

L’entrada no inclou consumició.

És imprescindible la possessió d’una entrada per accedir a aquest concert.

JAZZ

Flavio Boltro – trompeta, Fabio Giachino – piano

Una trobada extraordinària caracteritzada per una càrrega expressiva del més alt nivell alternada amb moments de profunditat intensitat artística en un repertori que es mou lliurement entre composicions originals i estàndards de jazz.

Flavio Boltro és una trompeta de referència del jazz italià i juntament amb Fabio Giachino, un dels més virtuosos joves pianistes italians, donen vida a “Things to say”, el nou disc produït per Cam Jazz.

Els dos artistes van compartir junts nombroses experiències musicals assolint una intimitat artística que troba el seu màxim expressivitat en aquest enregistrament en el qual hi ha moltes coses a dir de fet, intensa i única.

A més de les increïbles col·laboracions internacionals que han fet que Flavio sigui conegut arreu del món incloent els noms de Michel Petrucciani, Freddie Hubbard, Marcus Miller, Cedar Walton, Danilo Rea, Gino Paoli i molts altres, també va ser esmentat per Winton Marsalis a “Down Beat” com un dels deu millors trompetistes del món.

Fabio Giachino és un dels pianistes més interessants de la nova generació italiana amb nombrosos premis internacionals guardons que inclouen el 1r lloc al premi internacional M.Urbani 2011 i la residència artística celebrada a l’Italià. Ambaixada a Copenhaguen el 2016. També ha actuat a diversos països del món com els EUA, Japó, Rússia, Orient Mitjà.