Serà obligatoria una consumició per client

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web

JAZZ

Eran Har Even – guitarra, Omer Govreen – contrabaixista, Wouter Kühne – bateria

El guitarrista, compositor i educador israelià Eran Har Even (1983) és una de les figures més actives de l’escena del jazz israelià que es va traslladar a l’estranger i va desenvolupar una carrera captivadora. Des de la seva arribada a la ciutat d’Amsterdam l’any 2006, Eran va actuar, gravar o col·laborar amb alguns dels artistes més grans de l’escena internacional, com ara: John Swana, Benny Golson, David Friedman, per citar-ne alguns, i va obtenir reconeixement pels seus treballs de guitarra solista de Wayne Shorter, va actuar com a cap de cartell als principals escenaris d’arreu del món i des de fa més d’una dècada és professor del Conservatori d’Amsterdam.

Les obres musicals d’Eran van cridar l’atenció del públic i dels mitjans de comunicació per la seva combinació sui generis d’estils i declaracions musicals contemporànies juntament amb el seu lirisme poètic que ofereix perfectament com a narrador a la guitarra.

En el seu darrer llançament, ‘World Citizen’ (2020 | Challenge Records International), Eran reuneix una banda internacional d’estrelles per realitzar el seu homenatge a la seva història d’immigració tal com la descriu el jasiazzisme: “Peces mòbils, interpretades amb gran domini musical i ben gravades. .”

El nou àlbum d’Eran ‘Shorter Days’ és un homenatge contemporani a la llegenda viva Wayne Shorter on aborda els treballs atemporals de Shorter en escenaris en solitari i en trio amb; el baixista Omer Govreen i el bateria Wouter Kühne.