JAZZ

Jaume Llombart – guitarra, Enrique Oliver – saxo

Jaume Llombart i Enrique Oliver són dos destacats músics que ja compten amb una llarga trajectòria compartit escenaris amb icones del jazz com Al Foster, Mark Turner, Doug Weiss, Jorge Rossy, Chris Cheek, Roger Mas o Santi de la Rubia entre d’altres.

En aquest duet traslladen totes les seves experiències i complicitats convertint la seva música en un diàleg sincer, ple de bellesa confirmant que estem davant d’un dels duets de referència al nostre país. Junts, han recorregut els principals clubs i festivals nacionals, participat en dues ocasions al Festival Internacional de Birmingham i realitzat una residència de dos mesos a Cafè Brahma a Nova York.

El 2020 acaben de treure al mercat el seu tercer treball discogràfic “Everything I love”, editat pel segell barceloní Underpool. A “Everything I love” han centrat el seu repertori al songbook americà, especialment a les melodies d’una de les parelles més prolífiques de la història del jazz, Duke Ellington i Billy Strayhorn.

Escoltant la música de Jaume Llombart i Enrique Oliver aprecia un llenguatge propi que mira endavant, que respectant la tradició trasllada al present un repertori que ha esdevingut clàssic.