Serà obligatoria una consumició per client

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web

Important!

L’entrada no inclou consumició.

És imprescindible la possessió d’una entrada per accedir a aquest concert.

JAZZ

Eli Degibri – saxo, Tom Oren – piano, Alon Near – contrabaix, Eviatar Slivnik – bateria

Mundialment reconegut, el saxofonista i compositor israelià Eli Degibri aterra a Milano Jazz Club durant dues vetllades consecutives.

Aquesta important figura del jazz va començar la seva imparable carrera a mitjans dels anys noranta, per unir-se com a membre de base el 1999 al sextet d’Herbie Hancock, que diu: “Degibri és un compositor, arranjador i intèrpret de moltíssim talent, un músic que trepitja aigües inexplorades, amb el potencial d’una força formidable en l’evolució del jazz”.

El 2002 va ingressar a la llegendària banda del baterista Al Foster, on va romandre fins al 2011, a la vegada que col·laborava amb músics de la talla d’Aaron Goldberg, Kurt Rosenwinkel, Ben Street, Jeff Ballard, Kevin Hays, Gary Versace, Obed Calvaire, Reuben Rogers o el mateix Al Foster qui va dir de Degibri: “Degibri sap com explicar històries que expressen sentiment, és un melòdic meravellós i té un talent difícil de trobar en altres músics; de fet, Eli és l’únic saxofonista de les noves generacions de músics capaç de transmetre’m alegria”.

Conegut pel seu carisma, ha rebut importants elogis de la premsa: “Un improvisador excepcionalment melòdic amb un gran i audaç to de tenor” (Bill Milkowski, JazzTimes); “Un bruixot que ofereix moments impressionants, tant com a instrumentista com a compositor” (Karl Stark, The Philadelphia Inquirer).

L’enregistrament de Degibri, Cliff Hangin, va rebre una ressenya de 5 estrelles de la prestigiosa revista DownBeat, cosa molt poc habitual en aquesta publicació. L’abril del 2012, Degibri va ser convidat a formar part del primer Dia Internacional del Jazz de la UNESCO a l’Assemblea General de les Nacions Unides a Nova York, juntament amb molts dels millors músics de jazz del món.

Degibri traça un jazz amb el punt de mira posat a l’emoció i l’expressivitat. Les seves composicions són amables i suggereixen tradicions musicals que es poden desviar centenars de quilòmetres de la font afroamericana.

El seu quartet actual està format per tres joves, prometedors i talentosos músics: el pianista Tom Oren, el baterista Eviatar Slivnik i el baixista Alon Near.