JAZZ

Charles Goold – bateria, Bill McHenry – saxo, Antonio Mazzei – piano, Horacio Fumero – contrabaix

Charles Goold, és un dels bateristes de jazz més treballadors de la seva generació a Nova York. Nascut d’un pare saxofonista de jazz nord-americà i d’una mare immigrant haitiana, Goold ha utilitzat aquestes influències per donar forma a la seva veu i missatge a la comunitat de jazz.

Després d’una curta durada en l’atletisme i el camp universitari a la Temple University, estudiant comunicacions, Goold es va traslladar a la Berklee College of Music on, per desgràcia, després d’un semestre, es va haver de retirar per raons financeres. En decidir no renunciar al seu somni de convertir-se en músic de jazz, Goold es va traslladar a la ciutat de Nova York als 19 anys i va començar a tocar en qualsevol situació musical possible. Aconseguint l’èxit després d’anys de treball dur a través de l’ensenyament i la interpretació, Goold va fer una audició i va rebre una beca completa, després es va graduar a la Juilliard School i va rebre la beca jcaf.

Goold ha actuat amb una gran varietat de directes en diferents estils, des de Wynton Marsalis i The Jazz at Lincoln Center Orchestra, John Hendricks i Johnny O’Neal fins a les icones del rap Cam’Ron, Talib Kweli i Ghostface Killah.

Goold utilitza aquestes experiències per impulsar el so del seu grup NuBopCity, una barreja d’influències Hard Bop, Hip Hop, Funk i músiques afrocaribenyes.