Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

Important!

És imprescindible la compra d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to buy a ticket to access this concert

ROCK ACÚSTIC

Cece Gianotti – veu i guitarra, Joan Pau Cumellas – harmònica, Bernat Casares – piano i teclats, Joan Comaposada – baix, Francesc Chaparro – bateria

Cece Giannotti és un guitarrista, productor, cantant i compositor nascut a Montreal (Canadà). Després de graduar-se a Berklee College of Music, el multiinstrumentista decideix establer-se a Barcelona l’any 1992. Al llarg de la seva carrera ha treballat amb artistes com Marc Ribot, John Cale, Iggy Pop, Rhonda Smith, The London Session Orchestra; ha compartit escenari amb Tina Turner, Kiko Veneno, Loquillo, Sisa, entre d’altres i ha participat com productor i músic en més de 50 discos.

Artista complet i amb una dilatada trajectòria, ha liderat grups com Traditional Tourist o Sunstation i des de 2010 els seus treballs: “Pivot Point”, que va rebre el reconeixement com disc de l’any 2010 de l’AMJM (associació de musics de jazz i musica moderna de Catalunya), el projecte CG4 amb el seu trio d’estils diversos que assoleix noves direccions des de l’essència del pop i les improvisacions que el jazz atorga, o també el DVD (Agharta 2011) del concert dins el XXI Festival de Guitarra i “Escape” (Saurí records 2012), tots, projectes que porten el seu nom.

Arrel de la mort del genial J.J Cale, Giannotti, qui confessa devoció i influències del mestre del Tulsa Sound, evoca la seva obra amb una banda de tribut i sota el nom de Après Minuit.