Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

Important!

És imprescindible la compra d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to buy a ticket to access this concert

JAZZ / BLUES

Ben Sidran – piano i veu, Leo Sidran – bateria i veu, Bill McHenry – saxo, Tom Warburton – bateria

Pianista, organista, cantant, compositor, lletrista, antic company de viatge d’Steve Miller, col·laborador de figures com ara Eric Clapton, Charlie Watts o els Rolling Stones, llegenda viva de la música popular del nostre temps. El seu nom: Ben Sidran, músic que ha fet carrera en l’àmbit del jazz, el blues i el rock, fos com a músic de sessió o com a productor de discos de Van Morrison, Georgie Fame o Ricky Lee Jones, entre d’altres.

En solitari, també ha signat una brillant carrera amb desenes de discos amb els quals ha deixat empremta en diverses generacions de melòmans.

Revistes com Audiophile l’han definit com a autor de “composicions amarades pel swing, amb una manera fe fer en la qual combina el soul d’Horace Silver amb la sensibilitat de Mose Allison”; o amb un estil a mig camí entre “el swing del jazz, l’enginy ‘hipster’ i el r’n’b clàssic” (Jazz Times).

El “darrer dels beatniks del jazz” (All About Jazz), un “tresor”, segons Fernando Neira (El País), arriba per primera vegada al Milano