Important!

L’entrada no inclou consumició.

És imprescindible la possessió d’una entrada per accedir a aquest concert.

Santiago Auserón – veu i guitarra, Vicenç Solsona – guitarra, Gabriel Amargant – saxo i clarinet, David Pastor – trompeta, Isaac Coll – baix, Pere Foved – bateria

 

Amb ocasió de la publicació del seu nou àlbum “Libertad”, rebrem a la Banda de Juan Perro que estrenarà deu composicions originals de Santiago Auserón, davant d’una audiència reduïda, en un ambient de club nocturn clàssic.

 

Després d’un llarg procés de maduració del repertori i de la sonoritat del projecte de Juan Perro, Santiago Auserón ha aconseguit fondre diverses tradicions de la música popular espanyola i internacional en una proposta que assoleix un alt grau de coherència i depuració formal. La varietat d’estils s’hi presenta amb inconfusible personalitat sonora.

L’escriptura acurada de cançons que han estat rodades per molts escenaris –espanyols, americans i europeus– desemboca en un repertori selecte, on lletres poèticament exigents s’ajunten amb elements rítmics, melòdics i harmònics de diversa procedència –roquera, jazzística i afrollatina–, proposant camins nous per a la música popular en espanyol.

Integrada per solistes de primer nivell que s’han fet còmplices del projecte, la Banda de Juan Perro explora camins musicals amb solera, però que sonen nous. La cançó obre lloc a la inspiració dels improvisadors a cada concert. La complicitat sostinguda durant anys converteix la Banda de Juan Perro en una màquina musical especialitzada a contagiar emocions.

Al repertori lentament elaborat que amb Cantos de ultramar (LHS 2021) va obtenir l’elogi unànime de la crítica segueix només any i mig després Llibertat (LHS 2022), un àlbum de deu cançons originals de Santiago Auserón que sorprendran per la seva varietat, per la seva energia, pel seu refinament i per la seva maduresa, coproduïdes per un aliat des dels temps de Radio Futura: el britànic Joe Dworniak.

 

Una producció de La Huella Sonora i Milano Jazz Club