JAZZ

Antonio Mazzei – piano, Doug Weiss – contrabaix, David Xirgu – bateria

Nascut a Veneçuela i provinent de Nova York, el pianista i compositor Antonio Mazzei presenta un nou trio europeu acompanyat per Doug Weiss al contrabaix i David Xirgu a la bateria.

Antonio Mazzei és un improvisador d’una fluïdesa notable, amb un so reconeixible i un curiós sentit de impredictibilitat. Ha estat reconegut com un dels pianistes més rellevants de la seva generació.

El seu constant compromís creatiu no és només amb el domini del seu instrument, ja que els seus interessos intel·lectuals i artístics es reflecteixen amb una idoneïtat similar en els rols que ocupa com a compositor, improvisador, productor, educador i artista multimèdia. Més enllà dels diversos i contrastants estils que domina, el seu llenguatge comporta sempre una reflexió profunda.

El trio presentarà les composicions originals del pianista, dotze anys després del seu àlbum debut “Contrastes”, intercedit per un àlbum en solitari a piano gravat en viu al 2017 “Reveries” on es barregen afinitats estructurals entre free jazz i llenguatge clàssic post-impressionista.