Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

 

Important!

És imprescindible la compra d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to buy a ticket to access this concert

JAZZ

Alex Hitchcock – saxo, Will Barry – piano, Orlando Le Fleming – contrabaix, Marc Michel – bateria

Alex Hitchcock és un improvisador immediatament distintiu i un dels principals saxofonistes de l’escena del Regne Unit. Les seves innovadores col·laboracions confirmen la seva reputació internacional, constantment en evolució, com a instigador i catalitzador per captivar trobades musicals que “contínuament amplien els límits” (Jazzmania BE).

Descrit per Jazzwise com “un virtuós i cada vegada més creatiu líder de banda”, la seva escriptura s’inspira en les veus úniques i diverses dels músics amb els quals treballa, sempre amb la connexió humana i la comunicació com a principi rector.

Amb el seu nou projecte “DREAM BAND” Alex Hitchcock reuneix els seus músics predilectes amb els que enregistra amb diverses combinacions, música escrita especialment per a ells. El resultat n’és una sèrie d’àlbums plens de sorpreses, canvis de registre, matisos harmònics i profunditat emocional, sostinguts per un enfocament fresc i una interacció sense límits. El segon volum, capturat durant tres concerts amb totes les entrades venudes al club de jazz Vortex de Londres, presenta Kit Downes, Mark Kavuma, Liselotte Östblom, Rob Luft i Lewis Wright.

A Milano, presentarà aquest nou i ambiciós projecte al costat de Will Barry, Orlando Le Fleming i Marc Michel.