Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

 

Important!

És imprescindible la compra d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to buy a ticket to access this concert

JAZZ

Albert Marquès – piano, Manel Fortià – contrabaix, Gonzalo del Val – bateria

El pianista i compositor Albert Marquès és un granollerí resident a Brooklyn que participa en l’escena de Nova York després d’haver fet carrera a París.

Als 25 anys, Albert es va traslladar a Nova York. Després d’un any i mig anant a jam sessions cada nit, va conèixer el seu mentor Arturo O’Farrill, que li va donar el seu propi piano de cua. A més de la seva influència musical i el seu estímul, O’Farrill el va contractar per ensenyar amb la seva organització, l’Afro Latin Jazz Alliance, una organització sense ànim de lucre que dóna classes de jazz llatí lliure a les escoles públiques més desfavorides de Nova York. Albert també toca i col·labora amb els seus fills, Adam i Zack O’Farrill.

És a Nova York on finalment va combinar les seves majors influències: jazz contemporani, flamenc, música afro-cubana i justícia social creant Freedom First. Ha gravat quatre àlbums com a líder de la banda, i col·labora regularment amb el mestre del ritme Ari Hoenig, el cantant de flamenco i saxofonista Antonio Lizana, i altres músics americans i europeus.

Marquès toca amb un estil pianístic contemporani i molt urbà. L’escoltarem acompanyat del contrabaixista Manel Fortià i el bateria Gonzalo del Val.