Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

Important!

És imprescindible la compra d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to buy a ticket to access this concert

JAZZ

Albert Cirera – saxo tenor i soprano, composicions, Marcel·lí Bayer – saxo alto, clarinet i cIarinet baix, Iván González – trompeta, Vicent Pérez – trombó, Jaume Llombart – baix elèctric, Ramon Prats – bateria

L’igualadí Albert Cirera és un dels saxofonistes més destacats de la seva generació, un músic determinant per entendre l’escena jazzística actual i un dels majors propulsors de la lliure improvisació durant la darrera dècada a Catalunya.

Cirera ha estat capaç de desenvolupar una sòlida trajectòria dins i fora de les nostres fronteres, fins al punt de participar de manera activa en diverses escenes internacionals. Al disc ‘Aquella Cosa’ (Underpool, 2022), es retroba amb un seguit de velles composicions que ha recuperat i ha enregistrat amb un nou septet.

Es tracta d’un grup de músics amb els quals comparteix la complicitat necessària per a construir un llenguatge on caben melodies, grooves i improvisacions, però també experimenta amb el so, les formes i textures.

Albert Cirera és un músic madur, capaç d’expressar-se còmodament en qualsevol dels registres musicals que ha cultivat. Demostra que la música no és una qüestió d’estil, sinó d’experiència. Albert Cirera i Kamarilla fan música en estat pur, aquella cosa capaç de fer riure, ballar, respirar i viure.