Serà obligatoria una consumició per client /

One drink per customer will be mandatory

Podeu consultar la nostra carta a l’apartat ‘Còctels’ de la nostra pàgina web /

You can consult our menu in the ‘Cocktails’ section of our website

 

Important!

És imprescindible la compra d’una entrada per accedir a aquest concert /

It is essential to buy a ticket to access this concert

JAZZ

Abe Rábade – piano, David Mengual – contrabaix, Gonzalo del Val – bateria

El pianista i compositor Abe Rábade (Santiago de Compostel·la, 1977) és un dels grans noms del jazz ibèric, un músic vinculat tant a les molt reeixides escenes de Galícia i Portugal, com a les de la resta de la península.

Graduat al prestigiós Berklee College of Music (Boston, EUA), Rábade ha compost més de 200 peces a cavall del jazz, la música clàssica, l’experimental i la tradicional. Com a compositor, ha presentat dues obres simfòniques, ‘Tránsitos’ (2015) i ‘Tempos Velados’ (2018), i tres obres poètico-musicals —’Rosalia 21′ (2008), ‘Travesia dos Poetas’ (2010) i ‘Lorca enamorado’ (2019). Com a autor, ha signat quinze discos amb el segell Karonte, entre d’altres ‘Open Doors’ (2008), ‘Piano solo’ (2009), ‘A modo’ (2012), ‘Doravante’ (2018) i el més recent de tots, ‘Botánica’ (2022).

També ha col·laborat amb grans figures del jazz i ha actuat en països de tot el món. I malgrat el seu currículum de traca i mocador, i de la proximitat inequívoca amb el nostre jazz, han estat poques les vegades que Abe Rábade ha recalat a la nostra ciutat. Aquesta és doncs una oportunitat magnífica per descobrir, en viu i en directe, al cor de Barcelona, l’art d’aquest músic extraordinari.